Nieuws

Exclusief korting op bijscholing

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar wat diepgang of meer specialisatie? Goed nieuws! Vanaf heden krijg je als lid van Alumnivereniging HAN Sport en Bewegen exclusief 10% korting op bij- en nascholing in de vorm van cursussen van de HAN.  

BIJSCHOLING
Wil je bijvoorbeeld meer de leefstijlkant op? Volg dan de Basistraining tot leefstijlcoach! Of ben je geinteresseerd in vitaliteit en arbeid en gezondheid? Kijk dan eens naar de cursus Integraal Vitaliteit Management

Dit zijn maar enkele voorbeelden van cursussen die jij als lid van Alumnivereniging HAN Sport en Bewegen met korting kan volgen. Benieuwd naar de andere opties? Kijk dan op de pagina Bijscholing.

EERSTE JAAR GRATIS LID
Om in aanmerking te komen voor deze exclusieve korting moet je lid zijn van Alumnivereniging HAN Sport en Bewegen. Voor maar €15,- per jaar ben je al lid van Alumnivereniging HAN Sport en Bewegen! 

Ben je onlangs afgestudeerd*? Dan krijg je het eerste jaar lidmaatschap gratis! Word snel lid!

*Ook als je bent afgestudeerd aan de Master Sport- en Beweeginnovatie ben je van harte welkom om lid te worden van dé alumnivereniging van de sportstudies.

 

Nog geen lid? Meld je dan snel aan

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen